Indhold

Konferencer og messer

KLK's Innovationsdag 2016

Under overskriften 'ledelse af innovation og løsning af wicked problems' inviterer vi til KLK’s Innovationsdag den 24. november 2016. Det bliver en dag, hvor vi fokuserer på nogle af de velfærdsopgaver, som vi endnu ikke har ”knækket koden på”.

Selv om innovation er blevet en del af den kommunale hverdag, og vi hele tiden forsøger at udvikle nye løsninger og tilpasse andres gode ideer, står vi som samfund stadig over for en lang række af velfærdsopgaver, som vi endnu ikke har formået at "knække koden på" – også kaldet wicked problems.

Samtidig kæmper vi med en stigende kompleksitet og indbyrdes afhængighed på tværs af sektorer.

På KLK's Innovationsdag 2016 ser vi nærmere på nogle af de velfærdsudfordringer, som vi endnu ikke har fået løst. Vi tager fat på diskussionerne om, hvorfor det er så svært, og hvilken rolle ledelsen bør spille.

KLK's Innovationsdag holdes i samarbejde med Foreningen for Udviklingskonsulenter (FFUK) og Center for Offentlig Innovation (COI) på Skanderborg Kommunes nye rådhus.

Vi glæder os til at se dig.

Målgruppe

Ledere på alle niveauer og konsulenter der arbejder med innovation og innovative metoder.Hvornår

24.11.16

Sted

Fælleden, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg. 

Pris

Kr. 1.975 ekskl. moms (Der er 300 kr. i rabat for medlemmer af FFUK)

Tilmeldingsfrist

16.11.16

Betalingsform

Elektronisk faktura

Yderligere information

Du kan bl.a. møde Ole Fogh Kirkeby, professor i filosofi og ledelse på CBS, Lone Stubdrup, innovationschef i innovation Silkeborg, samt Lisbeth Binderup, kommunaldirektør i Skanderborg Kommune.

Se hele programmet i folderen KLK's Innovationsdag 2016.  

Er du forhindret i at komme

Hvis du er forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads videre til en anden. Kontakt i så fald Lone Sørensen på loe@kl.dk eller 33 70 33 21.

Find arrangement efter dato

Bilag


KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321