Indhold

01.11.17 15:00

Kom godt i gang med at implementere jeres strategi

Kom godt i gang med at implementere jeres strategi
På KLK og CBS's implementeringsværksted får du mulighed for at arbejde med de strategi-, politik- og visionsprocesser, I er i gang med eller på vej ind i. Vi arbejder målrettet med at få din implementering til at lykkes via en konkret og praktisk tilgang.

Når de nye kommunalbestyrelser indtager byrådssalene til januar vil det medføre, at nye politikker, strategier og visioner skal realiseres. Men som mange nok kan nikke genkendende til, er det lettere sagt end gjort. For mange strategier og politikker bliver aldrig omsat til praksis – eller også bliver de omsat på måde, som ikke matcher intentionen bag.

På KLK (KL’s Konsulentvirksomhed) og CBS's implementeringsværksted får du mulighed for at arbejde med de strategi-, politik- og visionsprocesser, I er i gang med eller på vej ind i. Jo tidligere i processen I får implementeringsperspektivet med, jo større er chancen nemlig for en succesfuld implementering.

Gennem de seneste fem år har KLK og forsker ved CBS Søren Obed Madsen gennem forskellige forsknings- og udviklingsprojekter undersøgt implementering i praksis og udviklet metoder til bedre implementering. Denne viden sætter vi i spil i implementeringsværkstedet med fokus på lige præcis de implementeringsopgaver, I knokler med i jeres kommune.

Vores tilgang til implementering sætter oversættelsesprocesserne i centrum.

Når strategien er formuleret og vedtaget, bliver den til genstand for oversættelser i organisationen. Hver afdeling læser og forstår strategien på deres egen måde, og det kan ikke være anderledes. Kunsten er at sikre sig, at oversættelserne er i overensstemmelse med intentionerne bag strategien.

På implementeringsværkstedet vil vi bl.a. komme ind på:

  • Hvor implementerbar er jeres strategi/politik/vision? Og hvordan får I gjort den så implementerbar som muligt?
  • Hvad er de største faldgruber i implementeringsprocessen? Og hvordan undgår I dem?
  • Hvilke oversættelsesrum har I brug for? Og hvordan får i etableret dem?
  • Hvordan sikrer I en hensigtsmæssig dialog i oversættelsesrummene?
  • Hvornår kan man egentlig tale om succesfuld implementering?

Vi arbejder målrettet med at få din implementering til at lykkes, og vi arbejder med en konkret og praktisk tilgang. Men vi forventer også, at du som deltager læser et mindre pensum på tre-fem artikler, som vi sender ud inden første gang, vi mødes.

Implementeringsværkstedet består af et todages modul samt en opfølgningsdag. Forløbet faciliteres af:

  • Forsker Søren Obed Madsen, CBS
  • Chefkonsulent Claus Herbert, KLK
  • Specialkonsulent Astrid Christine Jensen-Kanstrup, KLK

Todages modul:

Den 12. april kl. 10.00 til den 13. april kl. 15.00 2018 på Comwell Kellers Park i Vejle.

Opfølgningsdag:

Den 7. juni i KL-huset.

Pris for deltagelse (inklusiv overnatning og forplejning)

7.995 kr.

Det vil være en fordel og give de bedste muligheder et succesfuldt udbytte, hvis der er flere personer fra samme organisation, som deltager.

Tilmeld dig via tilmeld.kl.dk/implementering

 


KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321