Indhold

21.03.17 11:30

Skoleleder til Sydskolen - Odsherred Kommune

Her kan du gøre en forskel!

Vi søger en erfaren leder, der sammen med skolebestyrelse og medarbejdere kan sætte pædagogisk retning, skabe resultater gennem udvikling og ønsker at arbejde på en skole med styr på økonomien.

Du kommer til en kommune med en flad struktur. Du er tæt på beslutningerne og kan være med til at præge udviklingen på nærmeste hold. Du kan gøre en forskel i Odsherred Kommune. Naturligvis i samspil med et fagligt kompetent ledelsesteam, som sammen med et engageret personale, en blanding af erfarne og nye medarbejdere, arbejder for udviklingen af børns læring og trivsel.

Vi forventer, at du bl.a.

  • har relationelle evner og kan etablere gensidig tillid
  • har erfaring med ledelse af ledere og medarbejdere
  • er ambitiøs på vores børns vegne og har erfaring med at skabe et udviklingsorienteret læringsmiljø
  • sammen med medarbejdere og ledelse vil sætte retning på skolen

Til stillingen er udarbejdet en job- og personprofil, der nærmere beskriver jobbets indhold samt forventninger til kandidaterne. Job- og personprofilen kan ses på www.odsherred.dk og www.klk.kl.dk.

Du kan rette fortrolig henvendelse til direktør Gitte Løvgren (2162 5345) eller chefkonsulent i KL’s Konsulentvirksomhed, KLK, Claus Herbert, tlf. 5150 2519, der er konsulent på rekrutteringsopgaven.

Ansøgningen med angivelse af fortrolig mailadresse sendes til chefsekretær Annette Frank Leotta på ale@kl.dk, så den er modtaget senest mandag den 22. maj 2017 kl. 9.00.

----------------

Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, spændende jobs, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed. Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.


KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321