Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Observationer kan udvikle din daginstitution

  På KLK’s temadag om udvikling af daginstitutioner d. 27. november kan du få leder- og uddannelseskonsulent Malene Ringvads bedste råd til, hvordan du som institutionsleder kan bruge observationer til at udvikle fagligheden hos medarbejderne og læreprocesser hos børnene.

  Læs mere »

 • Projektledere skal kunne flere sprog

  På KLK’s Projektlederkonference d. 13. nov. fortæller adjunkt Søren Obed Madsen, CBS, bl.a. om, hvorfor man som projektleder skal kunne begå sig på flere niveauer og kende til hverdagen for både akademikere og pædagoger, hvis man vil lykkes med sine projekter.

  Læs mere »

 • Data kan give bedre beslutninger

  På KL’s konference ”Når data skaber velfærd” kan du bl.a. møde direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard, der vil fortælle om, hvordan data kan hjælpe os i beslutningsprocessen i det offentlige. Det stiller dog visse krav til både ledere og medarbejdere.

  Læs mere »

 • Uddannelsestræf 2017 - Fælles om de unge

  Den 22. november 2017 åbner KL dørene for årets uddannelsestræf i Kolding. Det bliver en dag, hvor vi fokuserer på en helhedsorienteret ungeindsats - fra folkeskolen til beskæftigelsesindsatsen - og trækker på både internationale og nationale erfaringer.

  Læs mere »

 • Fremtidens kapacitetsbehov på det specialiserede socialområde

  Styring af det specialiserede socialområde handler bl.a. om at forudse og tilrettelægge behovet for tilbud til borgere med særlige behov. Det betyder fx, at man både skal kigge på antal borgere og de behov, fremtidens modtagere af sociale ydelser har.

  Læs mere »

 • Få benchmarket jeres administrative effektivitet

  I KLK har vi udarbejdet et redskab til servicetjek og benchmark af de administrative processer bredt inden for økonomistyring og løn- og personaleadministration. Og det er gratis at bruge det resten af året. I skal blot udfylde et skema.

  Læs mere »

 • Test ideen tidligt og få succes

  Prøv nu ideen af på de mennesker, du vil lave løsningen til. Sådan lyder mantraet fra Innovationshuset i Københavns Kommune. Leder Diana Arsovic Nielsen fortæller om prototyping på KLK’s projektlederkonference d. 13. november.

  Læs mere »

 • Bliv en dygtigere økonomikonsulent

  Tilmeld dig COK og KLK's uddannelsesforløb for økonomikonsulenter og få trænet din konsulentfaglighed samt styrket dine processuelle og organisatoriske kompetencer inden for kommunikation, rådgivning og vejledning.

  Læs mere »

 • Do's and don'ts når du ansætter

  Det er dyrt at ansætte den forkerte medarbejder. Dels skal I igennem hele rekrutteringsfasen igen, og dels kan I risikere at være at underbemandet i endnu en periode. KLK's Claus Herbert giver dig her opskriften på den gode rekruttering.

  Læs mere »

 • Effektive arbejdsgange giver kortere sagsbehandlingstider på det tekniske område

  Kommunerne har de seneste år fokuseret på at levere god service, når virksomheder og borgere søger om byggetilladelser og miljøgodkendelser. I KLK kan vi bl.a. hjælpe med at afkorte sagsbehandlingstiderne ved hjælp af LEAN.

  Læs mere »

KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321