Indhold

01.03.18 14:00

Skal du med til Økonomikonsulentens Årsmøde 2018?

Skal du med til Økonomikonsulentens Årsmøde 2018?
Den 24. og 25. april 2018 afholder COK og KLK Økonomikonsulentens årsmøde, hvor vi er klar med aktuelle oplæg og workshops. Du kan i år bl.a. høre om datadrevet styring på sektorområder og økonomistyring på det specialiserede børneområde.

Traditionen tro afholder COK og KL Økonomikonsulentens årsmøde den 24. og 25. april 2018, hvor vi stiller skarpt på de nyeste tendenser i kommunernes økonomistyring. 

Formålet med årsmødet er at styrke dine kompetencer og viden om aktuelle kommunaløkonomiske forhold og metoder gennem oplæg, diskussioner og udveksling af erfaringer på tværs. 

Det endelige program for årsmødet er fortsat under udarbejdelse, men vi kan allerede nu løftet sløret for, at du bl.a. kan høre mere om datadrevet styring på sektorområder, økonomistyring på det specialiserede børneområde samt få inspiration til effektiviseringstiltag under Moderniserings- og effektiviseringsprogrammet (MEP).

Hovedtemaerne på dette årsmøde er bl.a.:

  • Moderniserings- og effektiviserings-programmet (MEP): Få viden om, hvordan der arbejdes med at understøtte kommunerne i implementeringen af økonomiaftalen og de initiativer, der ligger i moderniserings- og effektiviseringsprogrammet. Hør om en kommunes erfaringer med implementeringen af konkrete dele af økonomiaftalen.
  • Effektstyring og -mål: Få indblik i, hvordan effektbaserede styring kan tænkes, og hvilken betydning effektmål har for økonomistyringen.
  • Aktuelle udfordringer for kommunerne: Bliv klogere på de kommende økonomiforhandlinger og hvad der er på spil for kommunerne.

Årsmødet bliver afholdt den 24. og 25. april på Comwell Kolding. Læs mere her.

Annonce


KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321

Annonce

Annonce