Indhold

Specifikke konsulentprojekter hvor KLK’s konsulenter gennemfører Lean-forløb på specifikke processerKLK’s konsulenter har gennemført Lean-forløb på stort set alle kommunale opgaveområder. Det betyder, at vi har specifik erfaring og konkrete eksempler område for område. Kombineret med stor konsulentprofessionalisme og viden om Lean anvendt i kommunerne giver det det bedste afsæt for et succesfuldt forløb. Så hvis implementeringen af Lean i en afdeling er særlig vigtig eller haster, skal I måske lade KLK’s konsulenter løse den?

 

KLK har hjulpet mange kommuner med at implementere Lean bredt i organisationen. Vi giver gerne vores erfaring videre og lærer kommunens egne konsulenter at løse opgaven. Men vi løser også enkeltstående opgaver, hvor vi selv gennemfører Lean-implementeringen på et enkelt område. Det kunne være byggesagsbehandling, sagsbehandling på børne- eller socialområdet, i ældreplejen eller i kommunens administration.

Ved at lade KLK’s egne konsulenter løse opgaven får I en betydelig erfaring med i købet. Vi har stor viden om Lean, stor erfaring i at anvende teknikkerne på kommunale opgaver og blandt kommunale medarbejdere og er trænede i at arbejde med forandringer. Sidst men ikke mindst kan vi med vores mange konkrete eksempler fra kommunerne være med til at vise den videre vej fremad for jeres arbejde med Lean.

Tilbage

KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321