Indhold

Rekruttering

At finde, udvælge og ansætte den rette direktør/chef/leder er en meget vigtig proces i en organisations liv. Det handler om, at finde  det rigtige match mellem person og job i erkendelse af, at ledelse kan gøre en positiv forskel. KLK kan bistå kommunerne med ansættelse af direktører, chefer og decentrale ledere

 

Rekruttering af kommunale topchefer og ledere - individuelt tilpasset de udfordringer, der måtte ligge i den enkelte chef-/ lederstilling

 

Det kan være et dyrt bekendtskab at ansætte den forkerte person – ikke kun i kroner, men også i form af psykiske ressourcer, signalværdi og mistet tillid mellem medarbejdere og ledelse.
Særligt chefer og ledere ansættes på deres faglige kompetencer og erfaring. Når det er gået galt, og kommunen skal skille sig af med en chef/leder – så er begrundelsen meget ofte samarbejdsproblemer, der er opstået som følge af manglende kemi enten i forhold til det politiske niveau eller i forhold til andre chefkollegaer.     

Rekruttering af en kommunal topchef kræver en grundig forbedredelse i forhold til at tegne den profil der skal rekrutteres.

KLK opstiller på baggrund af interview med fx borgmester, økonomiudvalg, de øvrige direktører og kommunens MED-udvalg, en person- og kravprofil, der præsicerer de faglige og personlige krav til den rgtige kandidat. 

KLK kan f.eks. tilbyde:

Stor erfaring i at sammensætte netop den personprofil, der efter samtale/interview med relevante politikere, kollegaer og medarbejdere lever bedst op til kommunens samlede ønsker. Vi har et meget stort netværk i kommunerne, rutine i at teste kandidater og matche kandidaternes erfaring og kompetence med kommunens ønsker.

Ledige stillinger i kommunerne

KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321