Indhold

Rekruttering

At finde, udvælge og ansætte den rette direktør/chef/leder er en meget vigtig proces i en organisations liv. Det handler om at finde det rigtige match mellem person og job i erkendelse af, at ledelse kan gøre en positiv forskel. I KLK kan vi bistå med at rekruttere jeres næste direktør, chef eller leder.

 

Det kan være et dyrt bekendtskab at ansætte den forkerte person – ikke kun i kroner, men også i form af psykiske ressourcer, signalværdi og mistet tillid mellem medarbejdere og ledelse.

Særligt chefer og ledere ansættes på deres faglige kompetencer og erfaring. Når det er gået galt, og kommunen skal skille sig af med en chef/leder, så er begrundelsen ofte samarbejdsproblemer, der er opstået som følge af manglende kemi enten i forhold til det politiske niveau eller i forhold til andre chefkollegaer.     

Derfor kan det godt betale sig at være grundig i forhold til at tegne den profil, der skal rekrutteres.

I KLK opstiller vi på baggrund af interview med fx borgmester, økonomiudvalg, de øvrige direktører og kommunens MED-udvalg, en person- og kravprofil, der præciserer de faglige og personlige krav til den rigtige kandidat. 

KLK kan bl.a. tilbyde:

  • Stor erfaring i at sammensætte netop den personprofil, der efter samtale/interview med relevante politikere, kollegaer og medarbejdere lever bedst op til kommunens samlede ønsker.
  • Et stort netværk i kommunerne, som vi kan trække på.
  • Rutine i at teste kandidater og matche deres erfaringer og kompetencer med kommunens ønsker.

Ledige stillinger i kommunerne

KL's Konsulentvirksomhed   Weidekampsgade 10   Postboks 3370   2300 København S   tlf. 3370 3321